Ivo schilderwerken buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Bij buitenschilderwerk aan woningen vereist niet iedere ondergrond hetzelfde verfsysteem. U zult begrijpen dat de staat van het schilderwerk op diverse plaatsen sterk beïnvloed wordt door het weer. Houtwerk gesitueerd aan de zuidkant van uw woning behoeft vaak meer aandacht van de schilder dan aan de schaduwkant van uw huis. De woning wordt altijd eerst uitvoerig geïnspecteerd, alvorens wij een vrijblijvende offerte opstellen.Wij luisteren aandachtig naar de ideeën en wensen van de bewoners en adviseren vervolgens een passend verfsysteem.

Ivo schilderwerken binnen

Binnenschilderwerk

Wij doen verschillende binnen schilderwerkzaamheden. Variërend van het behangen van wanden tot het bepalen van de sfeer van uw interieur. Laat u adviseren over de vele mogelijkheden op het gebied van kleur en de verschillende manieren van wandafwerking. Een specialisme van ons bedrijf is het adviseren van de juiste kleurencombinatie. Tegenwoordig is door het grote kleurenaanbod veel mogelijk. De schilder heeft altijd de kleurenwaaier paraat!

Ivo schilderwerken wandafwerking

Wandafwerking

Wij werken met verschillende wandafwerkingen, bijvoorbeeld: het sausen van gepleisterde wanden of het scannen van wanden wat veel toegepast wordt in kantoren en zeer geschikt is voor oude muren, het is namelijk scheuroverbruggend. Uiteraard verzorgen we het behangen van wanden. Dit kan varieëren van een simpel behang tot exclusieve wandbekleding.

Ivo schilderwerken plafond afwerking detail

Plafondafwerking

Het schilderen van een plafond is voor veel mensen een vervelende klus. Als je het niet goed doet zijn na het schilderen strepen, gele plekken of aanzetten zichtbaar. Ook kunnen scheuren weer terug komen of lijkt het net of bepaalde stukken niet zijn geschilderd. Los daarvan is het werken boven je hoofd zwaar werk. Wij nemen u deze klus graag uit handen en leveren een mooi stukje vakwerk af.

Ivo schilderwerken plafond afwerking

Strak gipsplafond

Gipsplafond strak en naadloos afwerken met glad glasweefsel behang in de volgende stappen:

– het dichtgipsen van alle schroefgaten
– het gehele plafond afschuren
– plafond lijmen met transparante vinyl lijm
– plakken van glasweefsel banen van 1 meter
– plafond sausen 2x

Het eindresultaat is een strak en naadloos plafond dat uit één geheel bestaat. Nooit meer last van scheuren en/of barsten.

Ivo schilderwerken Winterswijk

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Onze offertes zijn altijd zeer duidelijk en overzichtelijk, waarbij u precies weet wat er gedaan wordt en belangrijker nog hòe het gedaan wordt. Hierbij houdt uzelf goed inzicht in de werkzaamheden die verricht worden aan uw woning. U ontvangt deze offerte binnen twee weken van ons nadat het werk is opgenomen.